En skön dag

Jag kan redan nu konstatera att jag inte kommer orka blogga varje dag, sorry bror, du får hitta andra sätt att underhålla dig... Några tips: vetgirig.nu samt svtplay och tv4play men även spelet plants vs zombies till iphone =)

Idag blev jag äntligen färdig med de nationella proven och jag kan nu konstatera att semstern närmar sig med stormsteg. Jag har exakt 27 arbetsdagar kvar och då ska det nämnas att många av dessa är undervisningsfria, lägg där till att jag räknar med avslutningsdagar, flytt till bättre kontor, personalmiddagar, resa med arbetslaget, kanotpaddling etc. Oyeah...  =)

Ikväll fick jag ett mail ifrån en tjej som vill byta lägenhet. det intressanta är att hon vill deala med en lägenhet som hon ännu inte har:

- "Hej! Jag ska på visning av lägenhet i slutet av veckan. Har inte så mkt info än mer än att det är en 3a för ca. 6800. Föredrar just nu 2a, något billigare, så hör av er om ni vill att jag tar reda på mer kring 3an för er räkning."

Jag undrar hur hyresvärden ställer sig till frågan:-Jag tar gärna lägenheten om jag får byta bort den direkt... deal? Jaja, vi får väl se. Jag ska inte sticka under stol med att det vore väldigt roligt att flytta. Tilda och jag älskar verkligen denna lägenheten och skulle vi satsa på att bo kvar sålänge som möjligt så skulle vi kunna spara in lite flis. Likväl så fasar jag inför barnvagnen som kanske måste dras upp och ner för trapporna om vi inte kan lösa det på annat sätt. Sen ska det också sägas att vi naturligtvis ser mycket fram emot att få inreda ett barnrum =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0